Eeron suvun valokuvalevy

Valokuvalevy "Välähdyksiä Eeron suvun vaiheista" on sukuseuramme tuottama kuvalevy. Olemme keränneet levylle otoksen kuvia Juho Eerosta, hänen perheestään ja jälkipolvistaan. Kiitokset kaikille kuvia toimittaneille!

Kokoelma ei ole missään tapauksessa täydellinen; ei kuvavalikoiman, laadun, kattavuuden eikä tietojenkaan osalta. Olemme pyrkineet tekemään parhaamme, mutta melkoisen varmasti siellä on virheitä. Näistä pahoittelumme jo tässä vaiheessa! Toivottavasti kuvakokoelmaa päivitetään tulevaisuudessa ja sinne saadaan virheet ja puutteet korjattua. Tässä voi jokainen, jolla kuvia tai tietoa on, olla aktiivinen.

Levy on tarkoitettu katseltavaksi tietokoneella. Jotkin DVD-soittimet voivat näyttää Kuvat- kansiossa olevia kuvia.

Levyllä on monenlaista materiaalia. Kuvaamme seuraavaksi tätä sisältöä tarkemmin:

  • Esitys_Juho_Eero_2012.pps on itsestään käynnistyvä PowerPoint- esitys. Se on talletettu PowerPointin 2003-versiolla, jotta mahdollisimman monilla olisi se mahdollista katsoa. Esitys lähtee (tai sen pitäisi lähteä) itsestään käyntiin, pelkkä tiedoston klikkaus riittää.
  • Juho_Eero_2012.ppt on tuo sama esitys mutta perinteisenä PowerPoint- esityksenä. Sekin on talletettu 2003- versiolla. Jos haluat nähdä esityksen, pitää se käynnistää erikseen.
  • PDF_Juho_Eero_2012.pdf on saman esityksen PDF- versio. Sitä voit selailla PgUp- ja PgDn- painikkeilla. Tai sitten hiiren "rullalla". Kuvien yhteydessä olevat linkit toimivat kuten esityksessä.
  • Kuvat- kansio: siellä on osa PowerPoint- esityksessä olevista kuvista. Lisäksi siellä on kuvia kesän 2011 sukukokouksesta.
  • Apuohjelmia- kansio: kansiosta löytyy muutama apuohjelma, joita voit käyttää kuvien katselussa. Nämä ovat:
    • PowerPoint- lukuohjelma. Jos Sinulla ei ole PowerPoint- ohjelmaa, voit asentaa tämän lukuohjelman ja katsoa PowerPoint-esityksiä. Lukuohjelman viimeisimmän version löydät sivulta http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=13
    • Jos haluat lukea esityksen PDF- tiedostoa, tarvitse siihen Adobe Readerin tai vastaavan ohjelman. Sekin löytyy tältä levyltä. Josa haluat, ohjelman viimeisimmän version löydät sivulta http://get.adobe.com/fi/reader/.
Kaikkia tähän liittyvää kysymystä tai palautetta voi osoittaa ystävällisesti osoitteeseen kuvat (ät-merkki) eeronsuku.fi. Posti menee levyn toimituskunnalle.

Toivottavasti kuvat tuovat teille yhtä paljon iloa kuin se on meille, levyn toimittajille on tuonut!

Levyn voit tilata tilauslomakkeella.