Sukuseuran jäseneksi liittyminen

Sukuseuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa https://eeronsuku-yhdistysavain-fi.directo.fi/liity-jaseneksi/

Kun olet ilmoittautunut, maksa jäsenmaksu seuran tilille. Saat tilinumeron sähköpostilla. Se löytyy myös omalta jäsensivultasi sen jälkeen, kun olemme rekisteröineet hakemuksesi. 


Kun olemme rekisteröineen hakemuksesi, näet omissa jäsentiedoissasi uuden kentän.
Siinä on merkittynä viitenumero, jota tulee käyttää maksamisessa.
Samoin siellä näkyy tilinumero, jolle maksu maksetaan.

Kun olemme kirjanneet jäsenmaksusi ja ilmoittautumisesi, olet liittynyt seuramme jäseneksi! Et saa siis erillistä maksuviestiä!

Lomakkeella kysytään, haluatko liittyä henkilöjäseneksi vai perhejäseneksi.

Henkilöjäsenmaksulla, kuten nimikin kertoo, yksi ihminen liittyy seuran jäseneksi. Vuoden 2017 osalta se on 10€.

Perhejäsenmaksu tarkoittaa sitä, että maksamalla 20€ koko samassa osoitteessa asuva perhe, samaan ruokakuntaan kuuluva joukko voi liittyä jäseneksi yhdellä maksulla. Perhejäsenmaksun maksajaksi ilmoittautumisessa yksi ilmoittautuu "pääjäseneksi" ja naputtelee omien tietojensa lisäksi muiden perheenjäsenten tiedot lomakkeeseen. Jokainen näin ilmoitettu, sekä pääjäsen että muut perheenjäsenet, merkitään seuran jäseniksi.

On tärkeää huomata, että, kuten lakikin vaatii, kaikki liittyneet ovat saman arvoisia. Vain jäsenmaksun maksutapa on erilainen.

Jäsenmaksun maksamalla liityt sukuseuramme jäseneksi. Pääset osalliseksi niistä eduista, joita seura tarjoaa. Jäsenedut tulevat tietoon vuoden 2017 alussa. Jäsenmaksujen kerääminen mahdollistaa hallitukselle toiminnan suunnittelun. Kannattaa siis liittyä!

Näet omissa tiedoissa myös sen, kun sinulle on lähetetty maksuohjeet.
Ja myös sen, kun jäsenyytesi on maksun jälkeen vahvistettu.


------
Henkilötietolain 26§ mukaisesti henkilöllä on oikeus nähdä yhdistyksen hänestä tallettamat tiedot. Mikäli haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota ystävällisesti yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavaan, sähköposti jasenasiat(ät)eeronsuku.fi (vaihda (ät) tilalle @-merkki). Lue myös jäsenrekisterin rekisteriseloste.

henkilöjäsenmaksu: jäseneksi liittyy yksi ihminen. Hän ilmoittaa omat tietonsa ilmoittautumislomakkeella. Jäsenrekisteriin kirjataan yksi liittynyt. Jäsenmaksu 10€.
  • Eetu Esimerkki liittyy seuran jäseneksi. Hän liittää ilmoittautumiseen oman sähköpostiosoitteensa ja postiosoitetiedot.
perhejäsenmaksu: jäseneksi liittyy yksi samassa osoitteessa asuva perhe. Yksi ilmottautuu "päähenkilöksi" ja kirjoittaa muiden liittyvien jäsenten tiedot vastaavaan kohtaan. Jäsenmaksu 20€.
  • Aatu Jokunen liittyy seuran jäseneksi (päähenkilö). Hän liittää ilmoittautumiseen oman sähköpostiosoitteensa ja perheensä postiosoitetiedot 
  • Beerit Jokunen liittyy seuran jäseneksi. Aatu lisää nimen lisäksi myös Beeritin sähköpostiosoitteen lomakkeelle.
  • Claes Jokunen liittyy seuran jäseneksi. Aatu lisää nimen lisäksi myös Claesin sähköpostiosoitteen lomakkeelle.
  • Dolores Jokunen liittyy seuran jäseneksi. Aatu lisää nimen lisäksi myös Doloreksen sähköpostiosoitteen lomakkeelle.
  • jne.