sukujuhla2011‎ > ‎

Kutsu Eeron suvun sukujuhliin 29.-31.7.2011

 
Hyvä serkku,
juhlajärjestelyt alkavat olla siinä vaiheessa, että on tullut aika lähestyä Sinua perheinesi varsinaisella kutsukirjeellä.

Ohjelmasta

Pääjuhlaa vietämme 30.7. lauantaina, mutta olemme koonneet sen ympärille erilaista ohjelmaa, joka toivottavasti innostaa Sinua viihtymään serkkujen kanssa koko viikonlopun. Sukujuhlan teemaksi olemme valinneet musiikin, olihan kantaisämme -  Juho Eero - kanttori, jonka veisuun kerrotaan kantaneen yli joen Ruotsin Svansteiniin asti. Ja onhan musiikista muodostunut myös jälkipolvissa monelle rakas harrastus ja jopa ammatti.
 
Perjantaina 29.7. teemme retken Orajärvelle, maastoon vuosien saatossa rakennettuun Oranki Art -ympäristötaidenäyttelyyn. Näyttelyalueella säilyneistä taideteoksista  on muodostunut laaja veistopuisto, jonne jokakesäisten taidenäyttelyjen myötä ilmaantuu aina uusia teoksia. Myöhemmin illalla vietämme musiikillisia iltamia Pörröporossa, Juoksengissa. 
 
Lauantai-iltana 30.7. pääjuhlan jälkeen siirrymme Vihreälle Pysäkille Ravintola Granniin viettämään vapaamuotoista iltaa. Sen verran ohjelmaa olemme sinne suunnitelleet, että toivomme Eeron suvun puhenaisten ja -miesten jo etukäteen miettivän lyhyttä n. 5 minuutin tarinaa suvun kommelluksista ja muista mieleen muistuvista tapahtumista. Yleisön äänillä valitaan Eeron suvun paras praataaja. Ajatuksenamme on nauhoittaa praataukset ja mahdollisesti laatia niistä myöhemmin praatikokoelma  
 
Juhlien päätteeksi kokoonnumme sunnuntaina 31.7. jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen nautimme lähtökahvit Turtolan seurakuntakodilla 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu juhliin täyttämällä Eeron suvun nettisivulla oleva ilmoittautumislomake osoitteessa  http://sites.google.com/site/eeronsuku/sukujuhla2011 . Suvun nettisivuilla voit myös tutustua tarkemmin sukujuhlan ohjelmaan. Kirjeitse ilmoittautuville lähetään tämän kutsun mukana käsin tai koneella täytettävä erillinen ilmoittautumislomake ja ohjelmaluonnos. Varsinaisen ohjelmavihkosen, johon on painettu lopullinen ohjelma, saat käteesi juhlapaikalla. Netistä löydät myös linkkejä ja osoitteita  juhlanpitopaikoista. 

Valokuvia kaivataan

Tutki kuva-arkistojasi ja lähetä meille sähköpostitse  valokuvia suvun jäsenistä. Muista nimetä kuvassa olevat henkilöt.  Pääjuhlassa esittelemme muutamia vanhoja valokuvia ja erillisessä tilassa pyörii lähetetyistä kuvista koottu kuvakavalkadi. Ajatuksenamme on tehdä kuvakavalkadista CD-levy, jonka voi ostaa pientä korvausta vastaan. Ilmoittautumislomakkeessa on kuvien julkaisua koskevia kysymyksiä. Jotta ehdimme koota kuvista CD:n, kuvien olisi oltava meillä 30.6.2011 mennessä.
 
Kuvat voit lähettää Tuomolle, osoite tuomo.pikkarainen ät-merkki morenia.fi (lisää osoitteeseen @ - merkki).

Pinssi

Olemme valmistuttaneet Juhon isän, Asarias Eeron, puumerkistä etsatun metallipinssin, joita on myynnissä kahden euron kappalehintaan. Pinsseistä ja Eeron suvun kuvakavalkadi-CD:stä kertyvät tuotot menevät  perustettavan sukuseuran tilille. Sukuseura tulee ottamaan vastaan myös lahjoituksia. Tällä hetkellä Eeron suvun nimellä olevan pankkitilin tilinumero on Nordea FI72 2050 2000 2897 86.
 
”Sole poka, ko hypätä sykkelin sölkhään, ottaa kamraatti hollarille ja kläpit peräkärhyyn ja karhauttaa heinä-elokuunvaihtheeksi tänne Tuurnedaahliin fästinpithoon!” 
 
Toivotamme Sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleiksi yhteiseen juhlaamme! 
 
Sukujuhlien valmistelutoimikunta